Algemeen

Moet ik als vreemdeling mijn verhuizing doorgeven aan de vreemdelingendienst?

Verhuizing binnen gemeente

Verhuist u in uw eigen gemeente? U moet dit binnen 5 dagen doorgeven aan de vreemdelingendienst van het regionale politiekorps waar uw gemeente onder valt. Dit kan via telefoonnummer 0900 8844.

Verhuizing naar andere gemeente in Nederland

Verhuist u naar een andere gemeente in Nederland? U geeft dit vóór vertrek door aan de vreemdelingendienst van het regionale politiekorps waar de gemeente die u verlaat onder valt. Dit kan via telefoonnummer 0900 8844. Als uw nieuwe adres al bekend is, geeft u dat ook door.

Als u bent verhuist geeft u binnen 5 dagen uw nieuwe adres door aan de vreemdelingendienst van het regionale politiekorps waar uw gemeente onder valt.

Verhuizing naar buitenland

Vertrekt u naar het buitenland om daar permanent te wonen? Dit geeft u vóór vertrek door aan de vreemdelingendienst van het regionale politiekorps, waar de gemeente die u verlaat onder valt. Dit kan via telefoonnummer 0900 8844. Is uw nieuwe adres al bekend, dan geeft u dat ook door.

Adreswijzigingen ook voor kinderen doorgeven

Als u voor kinderen zorgt, geeft u deze wijzigingen ook voor hen door. Zijn de kinderen 12 jaar of ouder dan mogen zij het ook zelf regelen.


Informatie over dit hoofdstuk
Datum laatste aanpassing: 2015-07-22 13:26:29
Licentie: CC0 1.0 Universal
Taal: nl-NL

Meer over dit onderwerp
Hoe kan ik als werkgever een kennismigrant in dienst nemen?
Hoe kan ik als EU-burger langer dan 3 maanden in Nederland verblijven?
Wat is de Koppelingswet?

Externe artikelen
Henri Staal (hoofdcommissaris)

Download: HTML | CSV | Excel | JSON